Strikkelykke

Strikkelykke 💜

Dette innlegget er fra meg, Mona, som i motsetning til Irene, liker å strikke. ( kanskje litt over gjennomsnittet.) jeg synes det er både avslappende og beroligende å strikke, så lenge ingen forstyrrer meg mens jeg teller. Det kan være frustrerende nok til at pulsen øker litt igjen. 

      Det er så kjekt å sitte å strikke babyklær, mens du tenker på det lille nurket, som skal få det. Eller den gutten eller jenta, som skal gå med det i barnehagen eller på skolen. Eller den gode følelsen du får , når sønnen i huset på 17, spør om ikke du kan strikke en mariusgenser til han. Det skal ikke mer til for å varme et mammahjerte. 💜 

       Det er sikkert mange strikkeglade der ute, som kjenner igjen den gode følelsene å ha noen å strikke til, og som man vet blir veldig glad for det. Og som strikkere flest, så har jeg begynt å tenke    på julepresanger for lengst. Slik er det for oss som strikker, det må planlegges i god tid, nytter ikke å begynne siste uken før jul. 

        Tenker jeg av og til kommer til å dele noen blogginnlegg om strikking, med dere, og vise bilder av prosjekter jeg holder på med. Men, kan jo ikke dele bilder av julegavene før etter jul, så det får bli av strikk som ikke har med julen å gjøre. 

        For noen dager siden, ble jeg ferdig med sommer prosjektet mitt, som var en genser til meg selv. Tiril genseren. Det går fort unna, da den strikkes på pinne nr 5 og 6. Opprinnelig skal den strikkes børstet alpakka, men jeg brukte drops flora, farge nr. 19 og drops alpakka silk, farge nr. 6. Altså strikket jeg med to farger sammen.  Jeg strikket den i str. M, og ble fornøyd med den. 

  

Da er jeg klar for et nytt strikkeprosjekt, ( julegave), til en skjønn liten gutt på snart tre. Slik er det med oss strikkere, alltid et prosjekt på gang, og maaange som ligger og venter. 

Ønsker dere en strålende dag..

Husk å lage dere en fin søndag 💜

#strikk #strikking #garn #kos #strikkeprosjekt

 

3 kommentarer

fridaelisabeth

06.08.2017 kl.10:48

Så fin :) nydelig farge :)

Mona & Irene

07.08.2017 kl.09:10

Tusen takk:) så kjekt med hyggelig tilbakemelding :)fridaelisabeth:

Maja Alise Birkeland

07.08.2017 kl.21:44

Du har en fin hverdag mamma😉😘 - Irene

Skriv en ny kommentar

Mona & Irene

Mona & Irene

43, Fjell

Vi er to damer på 36 og 43 år, som har lyst til å dele litt av vår kvardagsfryd. Vi fryder oss nemlig over mange små og store øyeblikk i kvardagen. Vi jobber innenfor pleie og omsorg, og trives med det. En stor interesse for oss begge, er å få komme oss ut i naturen. Det føler vi er balsam for kropp og sjel, og det gir oss påfyll i en ellers så hektisk kvardag. I tillegg til turer, kommer vi også til å skrive om ulike ting som opptar oss i kvardagen. Av fellestrekk er vi begge tidsoptimister, tilhengere av kardemommeloven, ikke kjempeglad i å kjøre bil til nye steder( prøver å utfordre oss selv på det området:), elsker høsten og vi er superfan av ull. Av ting vi kan klare oss uten kan vi nevne lyn, flått, orm, edderkopper, løgn og pessimisme.

Kategorier

Arkiv

hits