hits

Tips til gaver, eller bare noe fint til deg selv:)

Strikket to luer i "baggy" stil, som ble til to julepresanger. De strikkes på pinne nr. 7 og 9, så her går det unna. De er strikket i garnet, Easy . Farge mosegrønn,  nr. 9573, og svart, nr. 1099. 

Du finner oppskriften i hefte fra Sandnes, Tema 22. Lykke til..

Lag deg en fin strikkekveld;)

http://www.sandnesgarn.no/garn/easy

 

#strikk #strikking #strikkelykke #luer #grønnlue #strikkelue #strikkegaver #hjemmestrikk #hjemmelagedejulegaver #kveldskos #kvardagsfryd #sandnesgarn #sandnesgarneasy #heimaspøt #roisjelen 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mona & Irene

Mona & Irene

43, Fjell

Vi er to damer på 36 og 43 år, som har lyst til å dele litt av vår kvardagsfryd. Vi fryder oss nemlig over mange små og store øyeblikk i kvardagen. Vi jobber innenfor pleie og omsorg, og trives med det. En stor interesse for oss begge, er å få komme oss ut i naturen. Det føler vi er balsam for kropp og sjel, og det gir oss påfyll i en ellers så hektisk kvardag. I tillegg til turer, kommer vi også til å skrive om ulike ting som opptar oss i kvardagen. Av fellestrekk er vi begge tidsoptimister, tilhengere av kardemommeloven, ikke kjempeglad i å kjøre bil til nye steder( prøver å utfordre oss selv på det området:), elsker høsten og vi er superfan av ull. Av ting vi kan klare oss uten kan vi nevne lyn, flått, orm, edderkopper, løgn og pessimisme.

Kategorier

Arkiv